Upplev Formel 1 när det är som bäst

Har du ett motorintresse? Går du i tankarna att byta ut Formel 1 från tv:n till att uppleva det i verkligheten? Förutom att få uppleva farten, spänningen, trycket, stämningen och de härliga ljuden från bilarna, så är en bra hopsydd resa A och O.

Upplev dina drömmar

Ta tag i din dröm och boka den där resan för att ta del av Formel 1 när det är som allra bäst. Skapa minnen som du kommer minnas för alltid. Genom en enkel inträdesbiljett eller kanske till och med en VIP-biljett där du även får besöka depåområdet. Släpp vardagsstressen och besök motorbanorna och se dina största idoler.

Ta hjälp med att boka en oförglömlig resa så att du kan koppla av med dina nära och kära och återhämta dig från vardagen. Möt människor som delar samma intresse som du och upplev en ny miljö. Strosa runt i Budapest, ät god mat och njut av fartfyllda dagar med spänning, god och högljudd stämning och se dina favoritbilar susa omkring på banorna.

Boka din drömresa till Budapest och byt ut tv:n mot ett live evenemang. Tveka inte, boka dina Formel 1 biljetter till Budapest redan idag.