Sälj din bil via nätet

Efter flera år av produktionsproblem, leveransproblem och pandemi har det uppstått en brist på nybilar. På grund av den bristen har priserna på begagnade bilar ökat drastiskt. För dig som funderar att sälja din bil är det därför en perfekt tid att göra det på.

Att sälja bilen själv är dock inte alltid lätt. Om du vill slippa prata med massor av oseriösa köpare och skambud kan du gå till en bilhandlare och låta dem byta in din bil. Det är ett smidigt sätt att bli av med bilen om du behöver en ny, men innebär i regel att du får betydligt mindre betalt för den än om du säljer den själv.

Sälj din bil utan krångel

För dig som vill ha maximalt betalt för din bil utan krångel finns det väldigt bra lösningar online. Genom att skriva in ditt registreringsnummer kan du snabbt och enkelt få en gratis värdering och bud direkt via telefonen.

Om du accepterar budet åker du bara och lämnar in bilen på ett av alla inlämningsställen, får betalt direkt och bilköpet är klart. Smidigare än så kan det knappast bli. Här hittar du bra hjälp online för dig som vill sälja din bil.