När du köpt en elbil - förberedelser hemma inför detta

Det kan vara en smart idé att förbereda ditt hem för din nyinköpta elbil med att installera en laddningsstation. En lösning som ger dig stor frihet samtidigt som den ökar värdet på din bostad. Med en egen installation får du många fördelar och du kan utnyttja din nya elbil maximalt.

Laddningsmöjligheter i din närhet

Fler och fler elbilar på våra vägar gör att behovet av smidiga och snabba laddningsmöjligheter ökar. Med hjälp av laddkartor kan du enkelt hitta laddstationer och således planera din resa utifrån deras placering och tillgång. I juni i år gav dåvarande regering klartecken för ytterligare stöd för att underlätta för laddning i glesbygden. Den senaste nyheten är att regeringen satsar 4 miljarder på den svenska laddinfrastrukturen under kommande år.

Ladda hemma

En stor fördel med egen laddstation är att du lämnar hemmet med "full tank". Du får en säker och kostnadseffektiv lösning som underlättar ditt vardagsliv.

Tillsammans med en pålitlig helhetsleverantör är du i trygga händer från planering till slutlig installation. Det finns laddare anpassade för antingen inom- eller utomhusmiljö i snygg och diskret design. Vilket du väljer beror på dina behov och önskemål.