Skaffa det du behöver till din motorcykel

Det är en underbar känsla att köra omkring på sin hoj under en varm sommardag. Men även om det är varmt kommer du behöva använda skyddsutrustning om du skulle råka vara med om en olycka. Utan skyddskläder kommer du garanterad att skada dig mycket allvarligt.

Var därför noga med att alltid bära ordentliga och bra skyddskläder, oavsett hur varmt det är. Om du inte har allt du behöver kan du hitta det hos https://customhoj.se/.

Ta hand om din motorcykel

Förutom skyddsutrustning som håller dig säker när du kör din hoj behöver du även ta hand om den på bästa sätt. Om du ställer undan hojen över vintern är det ett perfekt läge att arbeta på den och byta ut det som behövs.

Varje år är det rekommenderat att du kollar och byter ut olja och oljefilter. Men det beror givetvis på hur mycket du använder din motorcykel. Kolla även så att allt annat fungerar som det ska.

Det är även rekommenderat att lämna in hojen då och då till en duktig mekaniker som kan gå igenom den från a till ö. Ju bättre du håller efter din hoj desto längre kommer den att hålla och vara fräsch.